Aug 18, 2010

PantyhoseblahKaivoin lapsenomaisella riemulla kaapista syksyvaatteita vain todetakseni, että kaikissa mustissa sukkahousuissani on reikä. Kaikki sukkahousuni ovat mustia. Vihaan uusien mustien sukkahousujen ostamista.

Or in other words: With a child-like enthusiasm I picked up autumn from my wardrobe, grey knits, pleated skirts & thick pantyhoses, only to discover that all my pantyhoses have a runner. I hate putting money on new tights. It's the most boring thing ever. 

3 comments:

 1. Minulla on sama ongelma. Ne ainoat mustat legginssit hajosivat lopulliseti viime viikolla (käytin niitä kaksi viikkoa silmäpaollisina ennen sitä) ja kaikki mustat sukkiksetkin ovat reiällisiä. Minulla on kyllä kaapissa ehkä 45 paria sukkiksia 17 eri värissä, mutta arvaa vaan käytänkö koskaan muita kuin ruskeita ja mustia...
  Ja uusien ostaminen on tosiaan viheliäistä!

  ReplyDelete
 2. Hei, oikeastaan halusin vain tulla sanomaan, että löysin juuri blogiisi, ja pidän kaikesta täällä (ja sattumalta vietin juuri - aivan liian lyhyen - loman Berliinissä), mutta että mulla ei taida olla edes jäljellä yhtään kunnollista paria sukkahousuja. Mistä ihmiset löytävät niitä mattapintaisia, muttei tunkkaisia, täydellisiä läpinäkymättömiä mustia? Alle 50 eurolla.

  ReplyDelete
 3. Oho, kiitti! Olen ihan sekasin kehuista, iso juttu, kiitos!

  Sukkahousut on yksi 21. vuosisadan mysteereistä.

  ReplyDelete