Oct 4, 2010

Great But What Is It?

   
   
 

Laite, jota ystävällisesti kutsun pömpeliksi, muutti meille sunnuntaina. Poikkis rakastaa ja hankkii aina kirpputorilta jänniä juttuja - mankelin (Kokkola, 2009) tai taskulampun muotoisen kattovalaisimen (Mauerpark, 2010).

Tämä on kuulemma teenkeitin. Teestä poikkis tykkää ehkä yhtä paljon kuin oudoista laitteistakin. Eikö olekin hieno, se säteili. Öö. Joo. Minne se menee?   

Niin, minne se menee?

Or in other words: Bf loves fleamarket finds. (He has a dream of renting a big caravan wagon and making a fleamarket roadtrip.) This thinggummy was his lates purchase. What is THAT, I asked, astonished. It's a tea maker, he beamed at me. Isn't it great? 


Yes. Erhm. Well. Sure. But where does it go? 

3 comments:

 1. Pienissä keittiöissä (joissa minä olen asunut koko ikäni) pienet jutut ja karsiminen ovat ihan ehdottomia, eikö! Keittiökoneista on pakko valita oleellinen. Esimerkiksi mikroaaltouunia tai kahvinkeitintä en ole omistanut koskaan. Vähän haaveilin joskus espressokeittimestä, mutta luovuin ajatuksesta, kun piti valita leivänpaahtimen, jääkaapin ja lieden kanssa (paahtoleipä <3).

  - Ihmettelen vieläkin, mitä varten tässä keittiössä on sata ovellista kaappia. Mutta ehkä sinne voi laittaa toisen päähänpistot.

  ReplyDelete
 2. :)

  Paahtoleivästä en voi luopua. Mutta. Leivänpaahtimeni rikki. Nätti vehje, jonka olen Ruotsista asti raahannut. Ja nyt ei ole varaa ostaa uutta, tai ainakaan hienoa uutta. Rumaa en halua, tietenkään. Olen "paahtanut" leipäni uunissa vastusten alla. Ei yhtä hyvä, mutta menettelee. Italiassa oli hauskat systeemit leivän paahtamiseen kaasuliekin päällä, sellaiset halsterin tapaiset, mutta umpinaiset. Sillä tuli hyvää.

  Sauvasekoitin on mulle must kans. Tai mustinpi olis joku tukeva ja kaunis blenderi, mutta sellaiseenkaan en aio sijoittaa ennen kuin laskutilaa on enemmän kuin tämä puoli neliötä (jos sitäkään).

  Karsiminan on ehdotonta, ja tavallaan aivan mukavaakin. Kahvinkeitintä en edes kaipaa, mutta espressovehje, uuh, sellaisesta tykkäisin. Nyt on Bialetti-mutteripannu. Se ei vie tilaa ja toimii ok. Vähän hermoilen alumiinin kanssa.


  No johan lähti kodinkoneista...

  ReplyDelete