Apr 11, 2013

The No Goth Girls

    
     
     
     


    
Pics from Pitchfork.
   

Kuulemma ihmiset, jotka yli 18-vuotiaina värjäävät hiuksiaan mustiksi, ovat ihan gootteja. Yritin kyllä selittää, että en ole ollut gootti viimeiseen sataan vuoteen, että those days are behind me. Annoin sen kommentin kyllä anteeksi, onhan se ymmärrettävää. Joistain kohdista vain näyttää siltä, että olen aika gootti; esimerkiksi varmaan jostain tosi erilaisesta pisteestä katsoen. Oikeasti olen nykyään vain matkalla johonkin, jostakin, joka joskus oli tosi goottia. 

Musiikkimakunikin on ihan eri. Paitsi joistain en luovu, kuten Siouxsie & the Bansheesta.  Loukkaannuin ihan oikeasti, kun joku sanoi Siouxsieta huonoksi laulajaksi. Postpunkhan ei ole varsinaisesti goottia, sitä kuuntelevat sitä paitsi nykyään kaikki. 

Uusi lempibändini Dum Dum Girls ei ole gootti, mustat hiukset ja punainen huulipuna ovat klassista rokkia. Jules ja Kristin näyttävät supertyylikkäiltä. Voisinko päästä jotenkin vetoamalla näihin tsubuihin? 

Or in other words: I wasn't offended, but I was called a goth the other time. Black hair dye over 18 is goth, he said. I'm not, I'm like past that. I was I like I used to be, now I'm just fine. 

Taste in music is totally not the same thing. 

Black hair goes so well with red lips and leather jackets. Like Jules & Kristin in the Dum Dum Girls. How cool are they, huh. 


    
    Except this one from NME.
    
      
Afterthought: Come to see it, other hair colours are cool, too. 

Jk. Muut hiusvärit ovat cool, myös, nyt kun katson tarkemmin. 

  
    

No comments:

Post a Comment