May 2, 2013

There's Some Colour On You

   
     
   
     


Pic Topshop.com.      
   

Ostin uuden paidan ja samalla uuden värin vaatekaappiini. Oranssi pallokuosinen kauluspaita Topshopilta on täyttä sirkusta. Niin absurdia, että sen on pakko olla hyvä ajatus. Kuvittelen, että etenkin mustat kuproshortsit ja musta nahkatakki jotenkin taittaisivat sekoiluviboja hyvällä tavalla. Kauluspaitojen pukemisessa on parasta ovat muuten juuri kaulukset - neulepaidan kanssa kuviota ja väriä näkyy vain vähän. On hauskaa ja jännää, kun mustan paidan alta näkyy paidankaulus.

Viime kesänä otin haltuuni sinisen eri sävyjä vaaleansinisestä farkunsiniseen. Rakastan kokomustaa, mustaa, mustaa ja valkoista, mutta varovasti opettelen käyttämään ja rakastamaan muitakin värejä vaatteissa. Vaaleanpunaisia mekkoja on kuulemma jo liikaakin (en tiedä, onko mahdollista, aina on tilaa vielä yhdelle). Sinapinkeltaisessa olen heilunut jo muutaman vuoden. Beigeä kokeilin talvella varovasti alennusneuleessa. 


Or in other words: This circus blouse from Topshop is a new piece & new colour. I've never ever worn orange before. Plan testing shyly with black cupro shorts and black leather jacket. And if I get cold feet, best put a black pullover on top of it.
Last summer I took over blue hues, light blue, aquamarine & denim. Have a collection of pink dresses. Beige was tested with a silk-kashmir knit from a sale over winter. I'm a black on black and occasionally black and white minimalist on core, with a preppy edge. But one gotta try & do new stuff. 

  
PS. Thought the Dutch were crazy. But apparently so am I. 

1 comment:

  1. Perfect dress for fashion. Very beautiful to see the dress. The color of shirt wonderful. Pink color is my favorite as well. You can check out my favorite one. Click below.

    t shirt bra

    ReplyDelete