Dec 12, 2013

If I Would Die And Come Back As A Dry Clean Only Sweater

   
     
     
     
   
     
   
   
Pic from Topshop Europe.
  
   
On pikkujouluvaatteita ja on pikkujouluvaatteita. Niissä esimerkiksi voi kävellä kotiin ja palelluttaa säärensä, tai heittää kaiken aamulla kassiinsa ja ottaa mukaansa kolme alaosaa eikä yhtään yläosaa. Joillakin on kaappi täynnä viime vuoden pikkujouluvaatteita, varmaan, ja jotkut myyvät kerran käytetyt vaatteensa kirppiksillä ja saavat silti rahansa takaisin, koska ne ovat aina parasta laatua. Ja parempi Acne kaapissa kuin. Minä ostan parasta laatua mihin minulla on varaa. Pikkujoulushortsitkin olivat toissavuotiset, vain musta t-paita ja huulipuna olivat uutta, ja kuulkaa, kumpikaan niistä ei kestä ikuisesti. Kun on opiskeleva työtätekevä köyhä ei paljon ole vaihtoehtoja, paitsi ne kolme alaosaa ilman yhtään yläosaa. 

Täydellisessä maailmassa paras olisi silti tämä Topshop Boutiquen vaaleanpuna-kultainen verkkocollege. En kestä! Tulostan värikuvan tästä ja ripustan kuusenoksalle.

Or in other words: Talk about statement sweaters. Gimme said the fox to the magpie! 
     
     

1 comment:

  1. Wonderful collection of print dry sweater. I'm totally impressed. Beautiful dress looking very cute and amazing. Here are just a few of the great items you can find in store boutiqueken

    ReplyDelete