Jul 6, 2010

Bare

Berliinissä on noin 30 astetta lämmintä. Legginssit ovat out of the question. Säärten paljastamiselle ei ole vaihtoehtoja. Tulimme illalla lentokentältä ja olin trikoomekossa, legginsseissä ja tennareissa. Ahdistuin jopa sukista. Täällä shortsihaalarit, joille Helsingissä hymähdellään, ovat käytännöllisin vaihtoehto. Kaikilla on täällä shortsit. Nyt jopa minullakin, kun kävin hakemassa ahdistukseeni yhdet AA:n myymälästä. Haussa vielä siistimmät taskulliset - taskut vaatteessa ovat aina lohdullinen vaihtoehto.

Yllättäen puolialastomaan peilikuvaansa törmääminen on yhä shokki, mutta ehkä alan pikku hiljaa totutella siihen, että minulla on myös olkapäät, kaula, pohkeet ja reidet. Toki ne ovat kuolemankalpeat ja aivan liian lihalliset, mutta kulkeminen burkhassa olisi täällä vain liikaa kärsimystä. Yritän ajatella, että minulla on demokraattinen oikeus paljastaa ihoa siinä missä muillakin ikäisilläni tytöillä. Kauneudella ja sillä mikä on sopivaa on aivan liikaa muutenkin valtaa elämässäni.  


Or in other words: Temperature is +30 C in Berlin. Leggins are out of the question. There is no comfortable option for bare legs, so I shaved mine and only occasionally shriek at my outlook on mirror. I feel neither neat nor fresh, but I'm going to have to manage. I even bought shorts today, my oh my.

No comments:

Post a Comment