Apr 23, 2011

Väliaikatiedote

    
       
       
           
         
Suunniteltuani viikon tai pari kunnolla työntekoa on aika taas palata normaalijärjestykseen. Tähän mennessä tapahtunut: annettu kyytiä pihan lehdille haravalla niin, että ne tajuavat varmaa olla tulematta enää; leikkautettu 1 kpl epäonnistuneita tukkamalleja, tehty hummusta ekaa kertaa (sauvasekoitin on se juttu, nimimerkki kokemusta nyt on), leivottu 1 kpl suklaakakkuja, tuhlattu 1 kpl palkkoja ja luettu sekä Elle Interiörin että Living Etc:n huhtikuun numerot ja löydetty niistä yksi kuva per lehti, jotka inspiroi (money well spent). Päiviä kuninkaallisiin häihin: 6 (vaikka ei meillä lasketa). 

Or in other words: After planning studies couple of weeks it's time to get back on the usual routine. Happened meanwhile: sweeped dead leaves so hard from the yard so they better know not to come around here no more (found muscles long thought gone, they better not come around now more, ouch-ouch). Had one bad hair cut, made houmous for the first time (laughed on the word not for the first time), baked one chocholate cake, squandered one small wage and read through both Elle Interiör and The Living Etc April issues and found one inspiring pic per magazine (money well spent). Days until the royal wedding: 6 (but not the we're counting). 
           
    

 

2 comments:

  1. Lähes joka kerta sisustuslehdet tuottaa pettymyksen.Glorian koti tulee nyt pätkän kun oli kai niin edullinen,Dekon ostan joskus ja loput taitaa ollakin ulkomaisia joita ostelen muttei yhtään ylitse muiden niissäkään.Samat kuvat kierrätetään sisarlehdissä (ja sisustuskirjoissa) ja oon todennu että blogeista saa ammennettua inspistä paremmin ja etenkin edullisemmin.
    Ja hei,en edes tienny että häät jo lähestyy,jääneet Ilonat ostamatta Iltalehden kylkiäisinä ilmeisesti.Täytyypä tarkistaa mistä niitä pääsee seuraamaan,nyt on vapuksi ohjelmaa.

    ReplyDelete
  2. Vaikka kulutankin hurjan määrän aikaa blogien parissa, pidän lehdistä ja kirjoista noin niin kuin ensirakkautena. Mutta olen todennut ihan saman kuin sinäkin.

    Living Etc on vanha suosikkini, viimeisen puolen vuoden aikana olen ostanut Ruotsin sisustus-Elleä. Toissa numero oli hurjan hieno, huhtikuu ihan kaamea pettymys. Pakko ensi kuussa varovasti selailla lehteä kaupassa, kannattaako ostaa. Deko on ainoa sisustuslehti, joka kannetaan kotiin - sekin poikkiksen nimellä, heh heh.

    ReplyDelete