May 9, 2011

Pyjamas!

         
        
         
             
          
       
En kestä! Tässä ovat uudet salihousuni, printilliset, väljät porkkanamalliset viskoositrikoobyysat. Raja vetää housut ylle on suurin piirtein topografinen - pysyttelin itäisessä helsinkiläislähiössä.

Lähiöissä salihousuissa ei ole mitään ihmeellistä, joka toisellahan sellaiset on. Housut ovat juuri niin hirveän ihanat kuin kuvittelin. Sääli, ettei mallissa ole niin kovin ihmeellistä tai ihanaa.
 
Sillä kuvissa housut näyttävät jotenkin vieläkin järkyttävimmiltä kuin elävässä elämässä. Vika on varmasti paitsi siinä, etten jaksa meikata enkä käyttää jalkoja pidentäviä ja hoikentavia tolppakorkoja tai korkokenkiä, kun pyöräilen (ehkä jotkut osaa, minä vielä en) - ja totta kai kuvaaja toimi just niin kuin sanoin, että älä nyt ihmeessä.

Or in other words: These are the print pants I was looking for. Very silly, but fun & very cosy. To make this a better looking blog I think I should wear lot more make-up & platfrom ankle boots & get better pictures, but I'm too lazy to do any of those - and they fit poorly with bicycling. But no worries, I never left the suburbs. As for this - this is a picture and not me?   

No comments:

Post a Comment