Apr 10, 2012

On The Wall

        
         
           
                
          
          
         
             
Järjestelin ja siivoilin (taas). Kuin jälkiajatuksena seinälle syntyi impromptu kollaasi lehtileikkeistä, korteista ja vanhoista kuvista. Rustiikkisesti teippailin kuvat maalarinteipillä. Back to the basics; vaikka oikeasti en löytänyt teippikokoelmaani. 

Kyydillä tuli myös joitain uusia (vanhoja) huonekaluja mökiltä. Niillekin piti tehdä tilaa.

Or in other words: Time and sunshine on my hands and head, I'm moving furniture. As an afterthought I put few things on the wall, an impromptu collage. I'm aware of the rustic feeling the tape has, and I call it intentional, since I can't locate my proper tape stash. 

Also some new (old) things came from the cottage via mum. That, too, I had to make some space for the stuff. 
        
     

3 comments:

 1. Näyttää kivalta! Ja ihailin kanssa tuota valosarjaa Tukholmassa, mutta en sitten raaskinut ostaa... :)

  ReplyDelete
 2. Jee! Kiitos! Yritän ottaa aikaa ja leikkiä kaikilla vaihtoehdoilla - että tää ei ole niin ku virallista ja pysyvää? Haluan tehdä jonnekin taulukollaasin, sinun ja monen muun kollaasiseinät ovat niin inspiroivia ja ihania. Mutta odotan ehkä vähän että saan huonekaluja jotenkin paikoilleen ennen kuin isken kehyksiä kiinni.

  Granitin valosarja oli about ainoa asia, jonka ostin viime syksynä Tukholmasta! Harmi vaan, että iso osa lampuista on jo palanut, pitäisi tehdä uusi retki. Kesällä, ehkä??

  ReplyDelete
 3. Siellä sinun luonasi näyttää jo nyt aivan tosi kotoisalta ja just siltä, että sinne astuessa tulee inspiroitunut olo. En tiedä osaanko sanoa oikein mitä tarkoitan. Mutta joissakin ihanissa kodeissa käydessä tulee suorastaan sellainen ylevä olo, että alkaa sieltä pois kävellessäänkin nähdä taas kaikkea kiinnostavaa ympärillään.

  ReplyDelete