Mar 20, 2013

What I Wished For

   
   
     
   
   
 
Pictures for the laptop sleeve by Fabric Paper Glue, the Gentlewoman cover from The Cover Junkie and both Iittala objects from Finnish Design Shop.
      
       
On ihan oikeasti mahdollista, ettei kuvankäsittely ole vain minun juttuni. Se selittäisi, miksi kaikki kollaasini ovat kammottavia. Tein yhden eikä sitä voinut laittaa esille. Laitoin silti.

Mutta, jos minulta kysyttäisiin, mitä haluaisin syntymäpäivälahjaksi, voisin ehkä esittää jotain toiveita, joissa olisi läppäripussukka mustavalkoisilla ja kullanvärisillä kolmioilla (1), lehtitilaus, esimerkiksi The Gentlewoman, Deko tai Lula Magazine, Iittalan Vitriini kirkkaalla lasilla (3) tai Iittalan messinkinen Nappula-kynttilänjalka (4). Tai sitten vain kiemurtelisin ja sanoisin, etten tarvitse mitään. Ja se on totta. 

     
   
Or in other words: I was going to present this collage image of my birthday wishes, but it turned out so poor I chose not to. 
   
Ok, I did it anyhow. 
     
     

2 comments:

  1. juuri tänään mietin mitä antaisin sulle synttärilahjaksi... eikä ollut mitään sellaista, mitkä ovat oikeasti sun toivelistassa. :'( guess i'm that terrible in thinking of what present to give? (yritän nyt miettia siitä paremmin kun olen nähnyt sun blogpostin.)

    ReplyDelete
  2. Voi sinua, I don't really need anything, not even these silly pretty things! A hello is just as good, or if pressed, a birthday hug!

    Ps. These comments feel like a gift, too! Sooo lovely to hear from you.

    ReplyDelete