Mar 31, 2010

Mitä Puin Tänään - Tenttiin

Olisin pikkutyttönä halunnut isona romaninaiseksi. Nykyisin haluaisin tutkia, miten traditio yhdistyy muotiin. Oma samettihameeni on kuin miniversio romaninaisten heimovaatteesta. Yliopistolta kävin pankissa Hakaniemessä. Konttoriin asteli neljän nuoren romaninaisen ryhmä. Ihania mustia samettihameita! Kaikilla oli kapeankapeat vyötäröt, kuvankauniit kasvot ja pitkät kiharat.

Heppakorun heitin tuomaan kokomustaan asuun (mukaanlukien silmänaluset) väriä. Muuhun ei uskallus riittänyt - tenttipäivä on turvavaatepäivä.

Or in other words: Looking like midget. Where's my back, how did my head get so big? Staying up late studying & worrying. All black, including the bags under the eyes. Saw some pretty amazing long black velvet skirts at the bank. Mine is a mini.


4 comments:

 1. Suuren suuri häväistys, mutta purin jätelavalta löytämäni mustalaishameen ja tein siitä itselleni haaremihousut sekä makuuhuoneeseen pimennysverhot. Verhoissa on taskut...

  Blogisi nimi on aivan loistava, miksen itse keksinyt mitää noin mehevää? Ihastuin myös kelloon. Oli pakko hakea omille sivuille itsensä näköinen...

  ReplyDelete
 2. Kiitos, harmittaa ihan, etten itse ole keksinyt tätä. Kello on loistava, olen ihastellut sitä muiden blogeissa aina vaan! Se huomauttaa minulle muun muassa siitä, miten kauan päätteen ääressä onkaan istunut...

  Vau, hameen tarina kuulostaa mahtavalta! Niissähän on monta metriä kangasta, muistaakseni joku yli viisi. Ne ovat kalliita investointeja! Hitsi. Haluan lukea jonkun artikkelin tästä edes!

  ReplyDelete
 3. Mä kadehdin sinua, kun tuon malliset hameet näyttää NIIN hyvältä sulla. Tai siis olen toki iloinenkin puolestasi, mutta kun itsellekin haluttaisi. Mutta ei.

  Mun yksi ystävä on tehnyt gradun romaninaisten pukeutumisesta. En kyllä muista aihetta tarkkaan.

  ReplyDelete
 4. Musta tuntuu, että kadehtiminen on joskus suurinta kohteliaisuutta. Tuntuu noi kapiteelitkin aika todella hyvältä --- kiitos, Tanja! En silti kyllä usko ihan, että sopii.

  Tai siis, piilottavathan leveähelmaiset hameet leveän takapuolen aika hyvin ja istuva vyötärö lantion makkarat, heh.

  Haluaisin tehdä gradun jostakin tuollaisesta. Huokaus. Kateus.

  ReplyDelete