Apr 13, 2010

Flower By Kenzo In Mini
Pidän raikkaista, kevyistä ja tyttömäisistä tuoksuista, jotka on pakattu kauniisti. Olen ihaillut Flower By Kenzon pulloa aina siitä asti kun se tuli markkinoille. Tuoksu vain ei ole kolahtanut minuun. Nyt sain aivan pienen pienen minipullon edP:ta. Rakastan kaikkea miniatyyrikokoista. Pakko kokeilla!

Or in other words: I finally have to try & like the Flower By Kenzo eu de parfym, 'cause it's packed pretty in a tiny little parfym bottle!

2 comments:

  1. Minä taas oon hulvannu tuota tuoksua ainakin neljä isoa pulloa. En kyllä ihan viime aikoina. Nyt uutta tuoksua vailla. Minäkin tykkään kaikesta millisestä, mutta hajuvesipulloissa on asianlaita ihan toisin - turhaudun, kun hyvyys loppuu niin pian kesken. Taidan olla aika epähieno tuoksujen käyttäjä :)

    ReplyDelete
  2. Heh, heh, jostain syystä omatkin suosikkini loppuvat turhan nopeasti. Esimerkiksi juuri nyt kaikki kivat on loppu! Siksi tätäkin uskallan varovasti taputella iholle. Vähän tämä on jotenkin... mystinen (myskinen? unikkomainen?) tuoksu, en oikein saa siitä niitä omia viboja. Mutta tykkäilen silleen hissukseen. Ja pullo on vieläkin kaunis. Tykkään ylipäänsä Kenzon pulloista. Se oranssi, muovinen on hullun hieno! Ja L'eau par Kenzo ei ole edes hullumman tuoksuinen!

    ReplyDelete