Apr 10, 2010

Pallokuosinen PlaysuitOstin Fidalta viskoosisen playsuitin (6 euroa). Voidaan pitää esimerkiksi espadrillojen, kangaskassin ja isojen aurinkolasien kanssa rannalle. Tai neuletakin, ballerinojen ja nahkaisen käsilaukun kanssa kaupungilla. Jos rohkenee!

Or in other words: Playsuit as second hand, 6 euros. Can be worn at the beach, with a pair of espadrilloes and big sun glasses, or to the town, with a black knit & pair of ballerinas.

9 comments:

 1. Kyllä näyttää hyvältä. Itse en rohkenisi tuollaista käydä edes kokeilemassa.

  ReplyDelete
 2. Rohkenee! Todella hyvältä näyttää, hieno löytö.

  ReplyDelete
 3. Johanna, tämä on yllättävän armelias, kun se on väljä lahkeista ja lanteilta. Sopivan kokoisia vaatteita tulee niin harvoin vastaan second handina, että toki se piti viedä kotiin. Vähän kyllä aristelen; mitenhän kesällä tulee tätä pidettyä.

  Tero, kiitos! Kuvaajan ansiotahan tämä.

  ReplyDelete
 4. Oi, kiitos, Tanja! Vähän jos olisi leveämmät hartiat voisi istuvuus parantua. Tämän on ehkä joku itse väkertänyt, pääntiellä ei ole muotokaitaletta tai mitään, ja siksakilla on huoliteltu. Siksak on liikkistä.

  ReplyDelete
 5. Siksak on liikkistä, on! Ja sanavahvistussana winsuppe on vähän liikkis kans. Ja Zappa on liikkis. Se parka astui jonkun tollero-omistajan koiran kakkaan keskellä tietä ja joutui ihan kriisiin siitä. No tietty. Se vaan istui se takajalka pystyssä, jossa se kakka oli, ja tuijotti minua anovasti ja piippasi puhdistamaan jalkansa H-E-T-I. Tuli vaan liikkiksistä mieleen näinkin ällö juttu.

  ReplyDelete
 6. Zappa kuulostaa liikkikseltä! Että porokoira voi olla noin neuroottinen, se on tosi liikkistä. Pitäis tehdä lista.

  ReplyDelete
 7. Joo, liikkislista - tehdään se. Minä aloinkin jo listaamaan! Hii.

  Zappa on neuroottinen kuin Niles Crane. Sun olis pitänyt nähdä Zapan asento. Ihan hankala ja epäkoiramainen. Siis se tosiaan istui, mutta sojotti toista takajalkaa korkeuksiin. En voinut olla nauramatta, mikä tietenkin oli ihan kamalan julmaa. Zappa-parka suostui nilkuttamaan kotiin asti, että päästiin pesulle.

  ReplyDelete
 8. Ja se on niin herkkää, kun sen pitäisi olla karu ja jäyhä porokoira. Vähän niin kuin kaksi metriä pitkä ja leveä rivethead-punkkari-goottiäijä, joka käyttää Body Shopin hamppukäsirasvaa. Liikkistä!

  ReplyDelete