Apr 20, 2010

The Morning Coffee Daydream

Kokosin kevään lempiväristäni persikasta sävylajitelman. Haaveilin ennen maalaavani vaatekaappini näillä My O Myn paperikassien inspiroimilla sävyillä, mutta suunnitelmat muuttuivat. Saa kai sitä silti haaveilla.

Or in other words: My favourite colour for this spring is pastel hue of peach. I was meant to paint my wardrobe with this colour, but plans took a little turn. But a girl can day dream.

6 comments:

 1. Kyll sulla on sitten hyvä silmä noitten värien kanssa. Ei sinänsä mikään ihme, mutta kadehdittava ominaisuus.

  ReplyDelete
 2. Vau, kiitti! Tuo on niin hieno kohteliaisuus, että tekisi mieli ripustaa seinälle. Kylläpä sinä osaat!

  ReplyDelete
 3. Olen haaveillut viime aikoina makuuhuoneesta, jossa suurin osa seinistä olisi maalattu jollain tuontyyppisellä värillä. Poikaystävälleni en tosin ole maininnut mitään...
  Löysin blogisi Pretty Ginghamin kautta viikonloppuna ja olen ihan innoissani!!

  ReplyDelete
 4. scaredy-cat - maalaa ihmeessä seinät tuollaiseksi, poikaystäväsi tulee ihastumaan niihin kun ne ovat valmiina!

  ReplyDelete
 5. Kiitos, olen ihan alussa, mutta minäkin olen innoissani. Tanja on ihana ystävä ja osittain juuri Pretty Ginghamin ansiosta siirtämään blogini tänne. Tuntuu, että opin koko ajan, etenkin kuvat ovat minulle vaikeita. Mahtavinta tässä on kuitenkin kannustus, jota olen saanut - olen niin liikuttunut jokaisesta kehusta ja kiitollinen niiden antajan tuesta ja palautteesta. Tanssin kotona aina pienen happy dancen jokaisen kommentin tullessa, koska se ei voi olla muuta kuin hyvä juttu :).

  Hauskaa kevättä sinulle!

  terveisin Elina

  ReplyDelete
 6. Johanna, tällä hetkellä en valitettavasti saa maalata vuokrayksiöni seiniä. Mutta ehkä pitäisi tulevaisuutta silmällä pitäen aloittaa poikaystävän pehmittäminen... :)

  ReplyDelete