Apr 21, 2010

I'm Cutting It!
Nyt riitti! Leikkaan tukan lyhyeksi. En jaksa kasvattaa. Tahdon lyhyttä ja tyttömäistä. Tahdon takaisin sen kivan lippatukan.

Polkkatukka on ihana, mutta en vaan jaksa. Tää on niin 2007. Ja suoristusraidoilla ja muotoilutuotteilla leikkimisestä huolimatta yksi kova tuulenpuuska pölläyttää kaiken ihan pilalle. Päätöksen vahvisti, kun tänään käveli Mannerheimintiellä vastaan Anna Laitinen millintarkassa geometrisessa leikkauksessa.


Varasin ajan hiustenleikkuuseen.


Or in other words: This is it! The hair goes! I wanna go back to the year 2009.

4 comments:

 1. Polkkatukkakin kiva, mutta mä rakastin sitä sun "lippatukkaa" :)

  Minunkin pitäisi kunnostautua hiusteni kanssa. Mutta mä oon ainainen luonnonlapsi tässä asiassa. Oivoi. Hiirenharmaa suomijuntti, joka ei kerta kaikkiaan jaksa laittaa hiuksiaan. Säälittävää. Mutta mä jo tiedän, että turha lähteä edes kuvittelemaan, että mä hankkisin kampauksen, mallin, tyylin. Taidan antaa kasvaa vaan.

  ReplyDelete
 2. Sillä Laitisella oli kauhean kiva tukka - joskin ehkä aika erilainen tyyli kuin sinulla - tomunruskea luonnollisen värinen tukka, joka oli vaan leikattu graafisesti ja kauniisti. Siinä kohtasi kivalla tavalla tyyli ja "tyylittömyys", luonnonmukaisuus / laittamattomuus ja käsitelty hius.

  Tykkään muutenkin konseptista! Mutta minä en vaan voi päästää irti tästä mustasta, en ainakaan ihan vielä ole valmis. Se on niin iso osa mua! (Oon teinigootti.)

  ReplyDelete
 3. tukkaongelman kanssa kamppailevana – juuri eilen viimeksi kirosin sitä, että tästä tulee vielä pitkä ja ankea omatyylihukassa-kesä – olen kiitollinen, että muistutit anna laitisen tukasta. jes, siinäpä se ratkaisu onkin. juhuu!

  ReplyDelete
 4. Minulla oli pari vuotta sitten poskipäiden alapuolelle yltävä polkka ja tarkka otsatukka. Näin eilen vähän samantapaisesta kuvan, ja aloin taas haaveilla siitä - JUURI kun olen saanut hiukset kasvatettua pahimman kasvatusvaiheen ohi (yritän nimittäin tolkuttaa itselleni, ettei kuitenkaan ole varaa käydä riittävän usein kampaajalla, jotta kannattaisi leikkauttaa mitään selkeää lyhyttä mallia; sääli, se olis niin kiva!). Miksi pitää nähdä niin monia tyttöjä, joilla on ihana lyhyt tukka??

  ReplyDelete